RuimStemGeluid

Spoedcursus 'ontdek je eigen kleur en ruimte'

JOUW STEM
JOUW RUIMTE
JOUW PLEZIER
JOUW POTENTIEEL

GROEPSWORKSHOP

Kies hieronder jouw workshop

WAT GAAN WE DOEN

Om ruimte te ontdekken met je stem is het super helpend om alle blokkades en overtuigen die je heb over zichtbaar en hoorbaar worden in snel tempo los te laten. Wat gaan we doen. We gaan naar bijzondere locaties om vrij en zonder gene te onze stem te laten horen. In een groep gaan we met elkaar afstemmen en laten horen wat al heel lang willen. Onze stemmen laten klinken.

 

WAAR GAAN WE DAT DOEN

We gaan op ‘EchoLocatie’. Als we klanken laten horen gaan we een relatie aan met de ruimte . Met jezelf en de omgeving. Door werkelijk op dit moment puur te improviseren kan de energie vrij stromen. We werken zonder bladmuziek, notenschrift of uit het hoofd geleerde liedjes en teksten.

De omgeving waar we zingen bepaald onder andere wat we ‘terugkrijgen’. Ook met elkaar klanken nodigt uit om te luisteren wat er gebeurt. Het is zeker geen ‘wie kan het hardste schreeuwen festival’. Sterker nog, dat gebeurt al genoeg in de wereld om ons heen.

We gaan een soundscape laten ontstaan vanuit plezier en nieuwsgierigheid. En vooral onze authenticiteit ontmoeten. Hoe klinken we eigenlijk als we durven toestaan dat we een enorm potentieel hebben. Een Goddelijk potentieel. En hoeveel doen we werkelijk met ons Goddelijk potentieel?

 

 

 

Duurzame partners, duurzame muziek